Reacties

Opdracht: persoonlijke coaching op het gebied van leidinggeven

“Uit een assessment voor een nieuwe functie bleek dat ik moest werken aan mijn leidinggevende capaciteiten. Adrie ontwierp een op maat gemaakt coachingstraject gericht op het positief stimuleren en motiveren van mijn team. Soms was het confronterend maar ik heb wel veel (over mezelf) geleerd. Ik ben met meer zelfvertrouwen aan mijn nieuwe functie begonnen.”

Opdracht: verbeteren van de interne communicatie binnen de directie

“Adrie straalt rust uit en geeft ons het vertrouwen. Zonder oordeel en met verstand van zaken heeft hij ons door deze lastige fase heen geleid.”

Opdracht: sparringpartner van een startende ondernemer

“Samen met Adrie richtte ik me op de onderzoeksfase wat zelfs uiteindelijk leidde tot een ondernemingsplan. Tijdens dat intensieve traject ontdekte hij ook de behoefte om mezelf krachtiger te presenteren. Ik waardeer zijn creativiteit, enthousiasme en flexibiliteit. Mijn laatste barrières werden weggenomen en heb nu een succesvolle onderneming.”

Opdracht: persoonlijke coaching op het gebied van presenteren en overtuigen

“Adrie overtuigde me om eerst grondig een aansprekende presentatie voor te bereiden. Mijn persoonlijke uitstraling werd versterkt. Telkens als ik nu een presentatie geef, hanteer ik het stappenplan wat Adrie me aanbood.”

Opdracht: persoonlijke coaching op het gebied van actief luisteren

“Adrie stelde coaching rondom actief luisteren voor. Hij besteedde veel aandacht aan feedback geven en omgang met bezwaren van cliënten. Vanuit een oefenfase maakte ik snel de overstap naar de praktijksituatie. Ik merkte meteen dat ik veel beter begrepen werd!”

Ik heb onder andere gewerkt voor:

  • Financiële dienstverlening: Aegon
  • ICT: Canon Nederland B.V., Getronics
  • Informatiedienstverlening: Kluwer
  • Onderwijs: NCvB Bedrijfsopleidingen
  • Retail: AS Watson, HEMA, Zeeman